Selvudfoldelse

Tue Kjær | Personlig Coach & Business Coach

Vi mennesker er meget forskellige. Hver især har vi noget, vi tror på. Noget, som forekommer os mere rigtigt end noget andet. Og når vi får disse indre værdier til at spille sammen med vores livsførelse, har vi det godt. Et autentisk liv handler om at være ærlig over for sig selv og om at kunne gøre det, vi har lyst til.

Nogle mennesker scorer 100 % i sådan en tilfredshedsundersøgelse, andre lidt mindre. Og det er fint. Men hvis din score svarer til en lygte på vågeblus, skal du vide, at du kan ændre det sammen med en coach.

DU HAR ALLEREDE DET, DER SKAL TIL

Når vi arbejder med din selvudfoldelse, handler det om at finde ind til dine kerneværdier. Det handler også om at overkomme de forhindringer, der står i vejen for, at du kan leve et autentisk liv efter dem. Du siger fra, sætter grænser og tør være dig selv – alene og sammen med andre. Et liv, hvor du realiserer dine drømme og bliver den mest tilfredse udgave af dig selv.

Det bedste ved det hele er, at du har alle midlerne i dig i forvejen. Det eneste, du skal bruge, er et skub i den rigtige retning. Selvom du har et mål, kan det hele godt føles uoverskueligt. Under et coachingforløb tager vi alle de løse ender og samler dem til én ny og mere meningsfyldt begyndelse. Din passion får lov til at fylde, og dine indre værdier driver dig frem.

TÆNK IKKE, HVAD MAN KAN, MEN HVAD DU KAN

Det er menneskeligt at tænke på, hvad andre synes. Menneskeligt er det også at være bange for at fejle. Det vil du stadig være efter et coachingforløb – en coach er ikke ude på at gøre dig mindre menneskelig. Forskellen er bare, at du ikke længere lever dit liv efter usikkerhedens diktat. Nu træder i stedet styrken og mulighederne frem, og din friske motivation skubber negative tanker i baggrunden. Ligesom du er blevet mere robust over for, hvad andre tænker. Hvem gider også gå op i, hvad man kan, når det handler om dig?

Som coach får jeg lov til at være med, når mennesker når ind til de inderste værdier og folder sig helt ud. Det kan lyde hårdt at sige, at du har ansvaret for din egen lykke. Men når du finder ud af, hvad du vil og samtidig, at du selv rummer alt det, der skal til for at få det til at ske – ja, så er det faktisk ret fantastisk.