Personlig Coaching

Tue Kjær | Personlig Coach & Business Coach

PERSONLIG COACHING

Mod er at turde forsøge at forme dit liv, som du ønsker, det skal se ud. Det er at gå efter et mål, der gør dig glad. Det kan personlig coaching hjælpe dig med. Gennem en række samtaler med en coach, vil du få øjnene op for, hvilke fantastiske muligheder dit liv rummer, hvis du tør gå efter dem.

Du skal bruge modet til at se den frygt i øjnene, som ofte er årsagen til, at vi holder os tilbage. Frygten forhindrer os i at gøre ting, vi rigtig gerne vil. Nogle gange sker det bevidst, andre gange ubevidst. Et coachingforløb viser dig hele paletten af muligheder og giver dig støtte til at komme igennem frygten, i stedet for at undgå den. For det er på den anden side, at al potentialet findes.

Personlig coaching er en vej ind til dine værdier og til et liv tilrettelagt efter dem. Brændstoffet er dine egne ressourcer, og jeg er den assisterende vejviser, der stiller de rigtige spørgsmål.

PERSONLIG COACHING FJERNER FORHINDRINGER

Du kan godt komme til at glemme, hvad du selv vil. Det er risikoen ved at blive alt for optaget af, hvad “man” kan – vanetænkningen og de gamle mønstre har stor magt. Når det bliver tydeligt for dig, hvad det egentlig er, du vil, hjælper jeg dig med at få øje på, præcis hvor du opstiller forhindringer for dig selv.

Sommetider kan alene dét være nok til at skabe den forandring, du ønsker. Andre gange må vi dele vejen til forandringen op i mindre bidder, så den bliver overskuelig.

Uanset hvad du ønsker dig, og hvad der skal til for, at du kan få det, så lad det ikke blive ved tanken. Det er gennem handling, at vi laver ønsker om til virkelighed og opnår mere kvalitet i tilværelsen.

Du skal handle ud fra dine indre værdier. Hvis du fokuserer på at nå ydre mål uden at have de indre værdier med, visner motivationen hurtigt. Livskvalitet og ærlighed følges altid ad. Derfor er de valg, som gør den største forskel, heller ikke lette. Men det er dem, der gør dig allermest glad.

MULIGHEDERNE

Du skal gøre dig umage for at finde en problemstilling, vi ikke kan arbejde med i personlig coaching. Nogle af de mange områder, der egner sig godt til coachingforløb, er følgende:

  • Personlig udvikling
  • Stress, arbejdsforhold, ro og dine personlige grænser
  • Forholdet mellem privatliv, arbejde, børn og fritid
  • At sige fra, følge din lyst og ikke være optaget af hvad andre synes
  • At træffe valg og opnå dine mål og drømme
  • Negative tanker og følelser
  • Kommunikation
  • Flyskræk.

Men coaching kan også hjælpe dig med utallige andre problemstillinger, så tøv ikke med at kontakte mig.

JEG KAN SÆTTE UDVIKLINGEN I GANG

Som coach arbejder jeg med mennesker ud fra en ressourceorienteret vinkel. Jeg er overbevist om, at vi alle har ressourcerne til at skabe det liv, vi ønsker. Nogle gange skal vi bare have lidt hjælp til at binde knuden op og sætte dem fri.

Det kan være en vanskelig proces, og det er vigtigt for mig, at du på intet tidspunkt føler dig alene. Jeg forsøger altid at møde dig med forståelse og nærvær – og en fast hånd i ryggen, når du skal bruge et puf for at komme fremad.

Hvad siger det om mig?

Forhåbentlig fortæller det dig, at jeg bliver motiveret af at være igangsætter af al slags menneskelig udvikling. Det fylder mig med energi at se ressourcer vokse inden i mennesker. Og jeg bliver glad, hver gang et menneske opdager, at det er stærkt nok til at indrette sit eget liv.

Det, som kan være svært at få øje på alene, bliver pludselig tydeligt i kontakten med et andet menneske, der kan arbejde med dig fra mere end én vinkel. Hvis der er behov for flere vinkler, trækker jeg på viden fra min uddannelse og mit arbejde som terapeut, selvom jeg i første omgang møder dig som coach.

INTERESSEOMRÅDER: