Coachingforløb

Tue Kjær | Personlig Coach & Business Coach

Et coachingforløb er en rejse mod et dejligt sted. Ikke sådan i geografisk forstand, men en indre rejse. Derfor kan vi ikke på forhånd vide, hvor længe vi skal være undervejs, for varigheden afhænger af, hvem du er, og hvad du ønsker at arbejde med. Komplekse problemstillinger betyder naturligvis længere rejsetid.

I et coachingforløb tager vi altid udgangspunkt i det, du vil opnå. Måske ligger målet fast fra start, og måske ændrer det sig, som du bevæger dig fremad. Det gør ikke noget. En af mine opgaver er netop at justere målsætningen sammen med dig, hvis det bliver nødvendigt. En anden er at træde til, når du møder uoverskuelige problemstillinger på vejen. De skal ikke stoppe os. I stedet bryder vi dem ned i konkrete, overkommelige delmål og fortsætter rejsen.

HVORDAN VÆLGER DU DIN COACH?

Inden for coaching findes mange retninger og arbejdsmetoder. Nogle af dem passer bedre til dig end andre, men før du nærstuderer metoderne, skal du se godt på mennesket.

Du inviterer kun et andet menneske med på rejse, hvis kemien er i orden. Hvis du skal turde se dine dæmoner i øjnene og være ærlig over for dig selv og din makker, skal forholdet være stærkt. Du skal føle dig set, hørt og forstået. Kemien er afgørende for både forløbet og resultatet, så mærk efter, inden du vælger din coach.

SÅDAN ARBEJDER JEG

Jeg tror ikke på, at det vækker motivation hos mennesker at fokusere på det, de ikke kan, når de kommer til mig. Jeg vil meget hellere arbejde med ressourcer. Hvis det betyder, at du skal bevæge dig i mindre etaper for at kunne overskue forløbet, så gør vi det sådan.

Jeg ved nemlig, at du allerede har de ressourcer, der skal til. Og det er vigtigt for mig, at du selv finder dem, så du selv kan skabe forandringen. Grib ansvaret – det hører hjemme hos dig.

PERSONLIG COACHING OG BUSINESS COACHING

Normalt varer en session 60 eller 90 minutter. Det kommer an på, hvordan du arbejder bedst. Nogle gange vil du få øvelser og opgaver med hjem mellem sessionerne.

Jeg tilbyder coaching i mine lokaler på Østerbro, via Skype eller telefon.

Forløb inden for business coaching kan kombineres med uddannelse og gennemføres som samlede udviklingsforløb. Jeg kommer gerne ud til din virksomhed og afholder business coaching i virksomhedens egne lokaler.

ONLINE-COACHING

I dag kan du gå til læge via din computer. Du kan deltage i fjernundervisning og holde møder med kollegerne via Skype. Og du kan også tilrettelægge dit eget online-coachingforløb. Jeg har gode erfaringer med online-coaching, og det er en løsning på mange praktiske udfordringer, hvis du befinder dig langt fra København. Det eneste, det kræver af dig, er en samarbejdsvillig internetforbindelse.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere.