Ledercoaching

Tue Kjær | Personlig Coach & Business Coach

LEDERCOACHING

Ledercoaching henvender sig til alle, der sidder med lederansvar.

Coachingen handler om at udvikle dit fulde lederpotentiale eller støtte dig i overgangen fra medarbejder til leder. Sparring med en ledercoach kan også give dig konkrete værktøjer til at opnå større arbejdsglæde for dig selv og dine medarbejdere. En leder i balance giver bedre resultater og mere kvalitet i arbejdslivet.

MENNESKET BAG LEDEREN

En leder står over for spændende opgaver og afgørende beslutninger. Lederen har ansvaret for hele eller dele af virksomheden og for sine medarbejderes trivsel. Derfor følger pres, dilemmaer og krav om tydelig kommunikation automatisk med jobtitlen.

Det understreger netop vigtigheden af, at du som leder kender dine egne reaktioner i en presset sammenhæng. Du skal være opmærksom på, hvordan din personlige stil, dit verdenssyn og dit kropssprog påvirker eksempelvis medarbejdersamtaler og læringssituationer. Som erhvervscoach er jeg interesseret i dine styrker, dine ressourcer og det, du brænder for. Og en af mine vigtigste opgaver er at give dig den selvindsigt, der til gengæld vil gøre dig til en mere inspirerende og effektiv leder.

Desuden vil du få både viden om og værktøjer til håndtering af følgende:

  • Konflikt, kommunikation, samarbejde og andre relationelle opgaver
  • Motivation af medarbejdere, arbejdsglæde, trivsel og vækst
  • Forebyggelse og håndtering af stress
  • Arbejdsglæde og forholdet mellem ansvar og indflydelse
  • Uddelegering, ansvarsfordeling og opgavekontrol
  • Indsigt i andre mennesker og i egen foretrukne lederstil.

Du kan også bruge rummet til afklaring af specifikke problemstillinger og ledelsesdilemmaer. Jeg tilbyder både individuelle udviklingsforløb og lederudvikling i samarbejde med virksomheder. Når det er relevant, kan jeg gennemføre og arbejde ud fra forskellige ledelses- og personlighedstests.

JEG HAR LEVET ALLE BEGREBERNE UD

I Forsvaret er selvindsigt, lederskab og kommunikation helt centrale begreber. Jeg har haft god tid til at lære at omsætte begreberne til praksis, da jeg har tilbragt mere end 10 år i Forsvaret som officer. Herefter uddannede jeg mig til pilot og flyveinstruktør. Det har givet mig solid erfaring med ledelse og lederansvar og gjort mig til en stærk kommunikatør.

Efter min karriere i Forsvaret, har jeg selv haft rollen som leder i forskellige virksomheder. Derfor ved jeg, hvordan det føles at stå forrest, og hvad der skal til for at inspirere og motivere medarbejdere. Ikke mindst fordi jeg også er uddannet psykoterapeut.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere.