Business Coaching

Tue Kjær | Personlig Coach & Business Coach

Business coaching er til dig, der vil noget med dit arbejdsliv eller din virksomhed. Uanset hvor du er, kan du komme endnu længere sammen med en coach.

BUSINESS COACHING ER FOR ALLE

Som erhvervscoach henvender jeg mig til virksomhedens ledere, medarbejdere og enkeltpersoner, som ønsker at gennemgå en positiv udvikling. En udvikling, der gør en forskel, og som stiller dem stærkere end før. Jeg arbejder både med enkeltpersoner og grupper af medarbejdere. Desuden har jeg stået for coachingforløb for danske såvel som internationale virksomheder, og jeg er meget interesseret i at samarbejde på tværs af grænser.

Jeg tilbyder coaching, uddannelse og udviklingsforløb inden for følgende områder:

  • Pædagogisk coaching for undervisere og formidlere
  • Ledelsescoaching for ledere med personaleansvar
  • Stresscoaching og vejledning om stress for virksomhed og stressramt
  • Kommunikationscoaching for mennesker, som laver samtaler med medarbejdere.

Du kan læse om de fire arbejdsområder nederst på siden.

KLAR MÅLSÆTNING OG PERSONLIGT ENGAGEMENT

Hvis et udviklingsforløb skal være effektivt, må vi være enige om, hvor vi er på vej hen. Alternativt kunne vi lige så godt slukke lyset og famle i mørket.

Derfor gælder det for små som store grupper, at jeg tilrettelægger alle forløb ud fra en klar målsætning, som alle parter kender til. Ligesom vi på forhånd bliver enige om rammer og varighed for projektet. Det betyder, at jeg arbejder tæt sammen med virksomheden om hver eneste opgave – lige fra foredrag til længere forløb. Altid med skarpt fokus på målet.

For at opnå størst mulig effekt af et udviklingsforløb, kan vi aftale at lave opfølgning på forløbet over en periode, der passer virksomheden.

Som menneske og underviser lægger jeg enorm stor vægt på det personlige engagement. Jeg former mine undervisningsforløb på en sådan måde, at deltagerne får lov til at være aktive. Vi lærer bedst, når vi kan være med. Vi skal mærke, føle, anvende og opleve. Kun sådan husker vi det, vi har lært, og kun sådan skaber jeg værdi for både hver enkelt medarbejder og for hele virksomheden.

JEG ARBEJDER BÅDE FAGLIGT OG MENNESKELIGT

Som coach og underviser kan jeg arbejde med den faglige del af pædagogik, ledelse og kommunikation. Fagligheden omfatter teorier, teknikker og konkrete værktøjer. Alt det håndgribelige og anvendelige, som du dagligt benytter i din funktion i virksomheden. Men det er også min opgave og store interesse at møde det menneske, der sidder i funktionen.

Det er umuligt for et menneske at adskille sig selv fra sit professionelle liv. Heldigvis. Derfor arbejder jeg også meget gerne med mennesket bag formidleren, lederen og kommunikatøren. Hvad er det, du bringer med? Hvilke mønstre præger dit arbejde, din kommunikation og dine beslutninger – og hvordan præger det medarbejderne? Hvordan begår du dig i en læringssituation, hvor dine medarbejdere ikke bare søger vejledning, men også inspiration hos dig?

Coachingens mest afgørende bidrag til et højere niveau af trivsel for alle er netop kombinationen af det faglige og det selvindsigtsfulde.

STRESSCOACHING FØR, UNDER OG EFTER

Stress rammer medarbejderen, men den påvirker også virksomheden. Derfor tilbyder jeg stresscoaching som et samarbejde mellem virksomheden og den stressramte.

Den stressramte kommer bedst muligt igennem et kaotisk forløb, og virksomheden får en dybere forståelse for, hvad stress er for en størrelse, og hvilke faser den stressramte skal igennem. Skal medarbejderen tilbage på til arbejdspladsen efter en sygemelding, hjælper vejledningen virksomheden til bedre at kunne støtte vedkommende.

Jeg kan være en bro mellem virksomhed og medarbejder, når parterne står i denne uvante situation.

HVAD BRINGER JEG TIL BORDET?

Jeg møder virksomheder med en stor taske på ryggen. I den findes alt det, der gør mig i stand til at tilbyde et unikt produkt. Mine mere end 10 år i forsvaret fylder godt. Som officer arbejdede jeg med pædagogisk og personlig udvikling samt udvikling på lederniveau, og det fortsatte jeg naturligvis med, da jeg havde uddannet mig til erhvervspilot og senere til flyveinstruktør.

I tasken har jeg også solid erfaring med virksomhedsdrift. Jeg ved, hvordan det føles at stå forrest, og jeg ved, hvad der skal til for at motivere sine ansatte.

Øverst i tasken ligger min coachuddannelse, som jeg er utrolig glad for, og i dag arbejder jeg på fuld tid som coach og psykoterapeut. Terapien har givet mig en fantastisk forståelse for de indre og ydre dynamikker, vi tager med os på arbejde.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere.