Nyhedsbrev

Tue Kjær | Personlig Coach & Business Coach

Hvis jeg får din mailadresse …

Ja, så vil jeg en gang imellem sende dig et nyhedsbrev. Jeg arbejder med mennesker, tanker, følelser, hverdagsproblemer og store drømme – så jeg er faktisk sikker på, at du vil blive ret fanget af mine nyhedsbreve. Du får spændende indhold om terapi og coaching, og om det, der foregår mellem mennesker. Du får også inspirerende blogindlæg, nyheder om interessante kurser og andre aktiviteter.

Og bare rolig, jeg plager dig ikke med dynger af mails – jeg bryder mig heller ikke om en propfyldt indbakke. Jeg banker højst på én gang om måneden, og du kan altid framelde dig min liste. Det kan du gøre i bunden af alle nyhedsmails.

Jeg kunne ikke finde på at dele dine data med andre. Tværtimod passer jeg rigtig godt på dem.

Når du tilmelder dig nedenfor, accepterer du, at Tue Kjær Psykoterapi og coaching gemmer dit navn og din mailadresse og bruger informationerne til at sende nyhedsmails.

[mc4wp_form id=”586″]

For dig, der vil vide mere

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får jeg dit fornavn og din mailadresse. Uden dem ville jeg få svært ved at levere nyhedsbrevet til dig. Som jeg allerede har lovet, passer jeg godt på oplysningerne, og det er kun programmet MailChimp, der får adgang til dem. Det er det program, jeg bruger til at udsende mine nyhedsbreve. MailChimp er en af verdens største leverandører af nyhedsbreve, og de ved godt, at man kommer galt afsted, hvis man ikke anstrenger sig enormt for at passe på folks oplysninger. Jeg har naturligvis oprettet en databehandleraftale med dem, og jeg har implementeret to-faktor-godkendelse ved enhver behandling af dit navn og din mailadresse. Det er en slags ekstra sikkerhedsnet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”frameld” eller ”unsubscribe” i bunden af alle nyhedsbreve. Du kan også sende mig en mail på: mail@tuekjaer-terapi.dk. Gør du det, sletter jeg alle dine oplysninger.